Ouă umplute

Ouă umplute

Autor :

Ingrediente

Oua fierte 4 buc.
Ceapă 0.5 buc.
Pateu 100 g
Maioneza după gust
Sare și piper după gust

Descriere

Varianta preferată de familia noastră.

Etapele de gătit

pas 1. Se fierb ouăle.

step1

pas 2. Se curăţă cu atenţie ca să rămână albuşul neted. Se taie în jumătăţi, se scoate gălbenuşul.

step2

pas 3. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei până devine aurie. Se amestecă cu pateul care vă place (eu folosesc Pate de Praga), cu maioneza şi cu gălbenuşurile zdrobite. Se potriveşte de sare, piper. Se omogenizează. Se umplu jumătăţile de ou.

step3
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Ciuperci marinate
Ciuperci marinate

O gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastrata la borcan pina la doua-trei luni la frigider. S...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology