Ingrediente
Descriere
O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
Etapele de gătit
pas 1. Brânza topită (sau orice tip de caşcaval mai moale vă place) se dă prin răzătoare.
pas 2. Ouăle se fierb şi se dau prin răzătoare. Usturoiul se pisează. Se amestecă cu caşcavalul. Se adaugă maioneza.
pas 3. Se omogenizează bine. Cu mâinile înmuiate în apă se fac biluţe cât o nucă de mari.
pas 4. Bastonaşele de crab se dau prin răzătoare sau minitocător.
pas 5. Fiecare biluţă se trece prin bastonaşele de crab mărunţite. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată cu portocală şi bastonaşe de crab

Cît de ciudată n-ar părea combinarea ingredientelor din această salată, totuşi se obţine un gust neobişnuit cu note de citri...
mai mult...Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Pungute din clatite

Un aperitiv deosebit,dar şi o cina neobişnuită...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.