Ingrediente
Descriere
O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
Etapele de gătit
pas 1. Brânza topită (sau orice tip de caşcaval mai moale vă place) se dă prin răzătoare.
pas 2. Ouăle se fierb şi se dau prin răzătoare. Usturoiul se pisează. Se amestecă cu caşcavalul. Se adaugă maioneza.
pas 3. Se omogenizează bine. Cu mâinile înmuiate în apă se fac biluţe cât o nucă de mari.
pas 4. Bastonaşele de crab se dau prin răzătoare sau minitocător.
pas 5. Fiecare biluţă se trece prin bastonaşele de crab mărunţite. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată cu ton

O salată frumoasă și ușor de preparat. Se va privi minunat pe masa de sărbătoare.
mai mult...Ciuperci marinate

O gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastrata la borcan pina la doua-trei luni la frigider. S...
mai mult...Ceapă marinată

Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.