Brânzoaice sărate cu mărar

Brânzoaice sărate cu mărar

Ingrediente

Brânză de vaci 400 g
Ouă 2 buc.
Parmezan ras 30 g
Mărar după gust
Sare după gust
Făină de grâu 4 linguri
Ulei după gust

Descriere

Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.

Etapele de gătit

pas 1. Mărunțim brânza cu furculița sau o dăm prin sită.

pas 2. Adăugăm parmezanul ras, 2 ouă, sare, făina, mărarul tocat și amestecăm până obținem o compoziție omogenizată.

step2

pas 3. Cu palmele ude luăm din compoziție, modelăm, dăm prin făină și le punem pe tigaia încinsă cu puțin ulei.

pas 4. Lăsăm să se rumenească, apoi le întoarcem. Timpul de prăjire e aproximativ ca și la blinele.

step4

pas 5. Servim cu smântână, se poate și legume. Dar fără nimic la fel sunt gustoase! Poftă mare!

step5
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pateuri "ca puful"
Pateuri "ca puful"

Mult timp în urmă am găsit această rețetă pe internet și m-a interesat denumirea lor. Numai după ce le-am pregătit și gustat...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology