Ingrediente
Descriere
Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.
Etapele de gătit
pas 1. Mărunțim brânza cu furculița sau o dăm prin sită.
pas 2. Adăugăm parmezanul ras, 2 ouă, sare, făina, mărarul tocat și amestecăm până obținem o compoziție omogenizată.
pas 3. Cu palmele ude luăm din compoziție, modelăm, dăm prin făină și le punem pe tigaia încinsă cu puțin ulei.
pas 4. Lăsăm să se rumenească, apoi le întoarcem. Timpul de prăjire e aproximativ ca și la blinele.
pas 5. Servim cu smântână, se poate și legume. Dar fără nimic la fel sunt gustoase! Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Crenvurşti în aluat

O amintire gustoasă din anii de şcoală...
mai mult...Pita cu oregano

Cine s-a odihnit în Grecia cunoaște aceste turte extrem de delicioase. Cele mai renumite sunt acele cu oregano, dar mai ...
mai mult...Pateuri cu ou și ceapă

Pateuri vaporoase, calde, aromate și gustoase pentru a fi servite la borș.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.