Ingrediente
Făină de grâu 150 g
Ouă 3 buc.
Unt 150 g
Zahăr 150 g
Cacao praf 2 linguri
Praf de copt 1 buc.
Vișine în suc propriu 500 g
Descriere
Un desert simplu de făcut și foarte gustos. Perfect pentru zilele răcoroase.
Etapele de gătit
pas 1. Într-un vas se amestecă Faina , praful de copt si cacao.
pas 2. În alt vas amesticăm foarte bine untul moale cu zahărul și ouăle.
pas 3. Adăugăm compoziția solidă la cea lichidă. Amestecăm foarte bine ca să nu ramână cocoloșe, după care adaugăm vișinele și o amestecăm atent ca sa nu zdrobim vișinele. Compoziția se primește destul de moale.
pas 4. Turnăm compoziția obținută într-o formă de copt și dăm în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentu 45 min. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tortul burlacului

Un tort "haios", cu un gust deosebit ce o să surprindă orice bărbat.
mai mult...Mere coapte

Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.
mai mult...Bezele "Kiev"

O alternativă a tortului "Kiev"...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.