Învârtită cu mere și zmeură

Învârtită cu mere și zmeură

Ingrediente

Lavaș 45 g
Mere 3 buc.
Esenta de rom după gust
Еsență de vanilie după gust
Zmeura in suc propriu 4 linguri
Apa fiarta 3 linguri
Unt 1 lingurițe

Descriere

Un desert natural, suculent, fraged, care se topește în gură!

Etapele de gătit

pas 1. Se pornește cuptorul. Se taie merele.

pas 2. Se călesc pe tigaia fierbinte, se adaugă apă si esențele - 6 minute la foc mediu.

pas 3. Se amestecă merele cu cele 3 linguri de zmeură în suc propriu, scurse.

pas 4. Se toarnă amestecul peste fâșia înjumătățită de lavaș, se întinde pe toată suprafața și se rulează. Se unge tava de copt cu unt. Se așează în tavă și se dă la cuptor 15 minute.

step4

pas 5. Am folosit lavaș pe bază de făină de hrișcă, făină de in și grâu. Îl găsiți în Nr.1. Puteți folosi dulceată, dar adăugați doar 2 linguri, iar dacă alegeți fructe proasptete, atunci lăsați acea cantitate de 4 linguri și le căliți împreună cu merele, adaugând 2 lingurițe de miere. Puteți înlocui esența de vanilie cu un plic de zahăr vanilat. Va merge la fel de bine cu dulceață de gutui, piersici.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pandişpan clasic
Pandişpan clasic

Un blat care poate fi îmbrăcat în orice fel de cremă. Şi chiar dacă se face doar din 3 ingrediente, este blatul care p...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology