Ingrediente
Roșii 5 buc.
Castraveți 5 buc.
Ceapă verde 3 buc.
Frunze de salata verde 3 buc.
Brânză feta 10 buc.
Descriere
Platou de legume pentru masa de sărbătoare
Etapele de gătit
pas 1. Spălam bine legumele.
pas 2. Roșiile și castraveții îi tăiem în lung.
pas 3. Brânza o tăiem cubulețe mici.
pas 4. Ceapei îi tăiem un pic cozile și platoul e gata!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ardei în Sos de Roşii

O reteta traditionala tarii noastre si fratilor de peste Prut. Simpla si delicioasa. Eu o mai numesc "Mancare de vara" !
mai mult...Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...

Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.