Ingrediente
Descriere
Suculente şi aromate, cu o crustă delicioasă...
Etapele de gătit
pas 1. Ingredientele...
pas 2. Se amestecă toate ingredientele, cu excepţia cărnii.
pas 3. Prepeliţele se spală şi se absoarbe apa de pe ele cu şerveţele de hârtie.
pas 4. Se pune carnea în marinată şi se lasă pentru 24 de ore la frigider.
pas 5. A doua zi se pune carnea într-o pungă de copt(opţional, se pot adăuga şi cartofi) şi se coace o oră în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, până devin maronii-aurii. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioşe "Crizanteme"
					Nişte brioşe de efect, în special pentru a fi oferite cuiva în dar... Brioșele le-am pregătit după această rețetă
mai mult...Ardei umpluti
					Ardeii umpluti cu piept de pui si orez o reteta consistenta si absolut delicioasa !
mai mult...Costițe de porc picante
					Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...






						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.