Prepeliţe la cuptor

Prepeliţe la cuptor

Autor :

Ingrediente

Prepelita 6 buc.
Bere bruno 500 ml
Muștar franceză 2 linguri
Sos de soia 100 ml
Usturoi uscat 2 lingurițe
Ardei gras rosu după gust
Sare după gust

Descriere

Suculente şi aromate, cu o crustă delicioasă...

Etapele de gătit

pas 1. Ingredientele...

step1

pas 2. Se amestecă toate ingredientele, cu excepţia cărnii.

step2

pas 3. Prepeliţele se spală şi se absoarbe apa de pe ele cu şerveţele de hârtie.

step3

pas 4. Se pune carnea în marinată şi se lasă pentru 24 de ore la frigider.

step4

pas 5. A doua zi se pune carnea într-o pungă de copt(opţional, se pot adăuga şi cartofi) şi se coace o oră în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, până devin maronii-aurii. Poftă mare!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology