Ingrediente
Picioare de pui 500 g
Pulpe de pui 500 g
Ceapă 2 buc.
Piper negru boabe după gust
Sare 2-3 linguri
Frunze de dafin 5 buc.
Сatel de usturoi 10 buc.
Apă 2 l
Descriere
Racituri
Etapele de gătit
pas 1. Curatim carnea si o lasam pe parcursul zilei in apa, periodic schimbind apa
pas 2. Aranjam totul in castronul multicooker-ului, umplem cu apa, adaugam ceapa, piper negru boabe si sare.
pas 3. Regim inabusire - 7 ore. Puteti pune la fiert pe noapte. Cu o ora inainte de a fi gata adaugam frunza de dafin si usturoi.
pas 4. Taiem carnea bucati mai mici si turnam in farfurii, forme. Pofta buna
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Aperitive cu somon si crema de brinza

Idei de aperitive, usor de gatit , delicioase si cu un aspect rafinat !
mai mult...Braduţi de ciocolată

Un desert extraordinar, de origine germană, pentru masa de Crăciun sau de Revelion, atît prin aspect, cît şi prin gust...
mai mult...Tort "Lapte de pasăre"

Un tort foarte gustos.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.