Ingrediente
Picioare de pui 500 g
Pulpe de pui 500 g
Ceapă 2 buc.
Piper negru boabe după gust
Sare 2-3 linguri
Frunze de dafin 5 buc.
Сatel de usturoi 10 buc.
Apă 2 l
Descriere
Racituri
Etapele de gătit
pas 1. Curatim carnea si o lasam pe parcursul zilei in apa, periodic schimbind apa
pas 2. Aranjam totul in castronul multicooker-ului, umplem cu apa, adaugam ceapa, piper negru boabe si sare.
pas 3. Regim inabusire - 7 ore. Puteti pune la fiert pe noapte. Cu o ora inainte de a fi gata adaugam frunza de dafin si usturoi.
pas 4. Taiem carnea bucati mai mici si turnam in farfurii, forme. Pofta buna
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Biscuiţi glazuraţi cu prune uscate(nuci)
Nişte biscuiţi care sunt şi pe placul bărbaţilor.
mai mult...Babă de cartofi în multicooker
Pe lângă cartofi se poate folosi şi carne de pui, şuncă, telemea sau doar mărar.
mai mult...Ruladă de vită cu ciuperci
Uşor de făcut, dar merită aprecierea mesenilor!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.