Ingrediente
Descriere
O rețeta foarte ușoară și rapidă.
Etapele de gătit
pas 1. Punem carnea și ouăle la fiert. Carnea o tăiem bucăți mai mici ca să fiarbă mai repede. După care le tăiem mărunt.
pas 2. În timp cât fierbe carnea și ouăle, pregătim restul ingredintelor. Roșiile și ardeiul tăiem cubulețe, sărăm și lăsăm să se scurgă sucul. Mai puteți adăuga și cașcaval ras, verdeață (ceapă verde, pătrunjel, mărar).
pas 3. Întindem foile de lavaș pe un prosop, le ungem cu maioneză în strat subțire și punem toate ingredinetele pe rând, pe jumătate din suprafața lui. Cu ajutorul prosopului rulăm.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Aperitive cu somon si crema de brinza

Idei de aperitive, usor de gatit , delicioase si cu un aspect rafinat !
mai mult...Gustare pentru copii "Cațeluș"

Deși nu sunt adeptă a mezelurilor în alimentația copiilor, uneori, mai "pacatuiesc" și eu, oferindu-le careva gustări. Acea...
mai mult...Aperitiv toscan

Uşor de făcut, uşor de mâncat!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.