Ingrediente
Descriere
O salată de origine italiană, minunat de bună și foarte sățioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Spălăm roșiile, le ștergem și le tăiem felii potrivite. Tăiem mozzarella felii de aceeași grosime.
pas 2. Busuiocul se trece rapid printr-un jet de apă rece, ca să nu-și piardă parfumul.
pas 3. Le așezăm pe un platou alternând feliile de roșii cu cele de mozzarella și frunzele de busuioc.
pas 4. Adăugăm treptat crema balsamică sau ulei de măsline, sare (opțional). Eu am pregatit un platou doar cu ulei de măsline (pentru gusturi diferite), la fel de bun.
pas 5. Este delicioasă și foarte simplu de făcut!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de fasole verde
Salată de fasole verde cu zmeură
mai mult...Salată cu portocală şi bastonaşe de crab
Cît de ciudată n-ar părea combinarea ingredientelor din această salată, totuşi se obţine un gust neobişnuit cu note de citri...
mai mult...Broccoli si Fasole in Sos de Smantana
Stand intr-o zi la bucatarie, fiind in pana de idei si tot gandindu-ma "Ce prepar astazi?", am facut un experiment in urma caruia...
mai mult...




Nu există comentarii încă. Fii tu primul.