Ingrediente
Spaghetti 300-500 g
Crenvursti 300 g
Apă 1500 ml
Sare 1/2 lingurițe
Ulei 1 lingurițe
Unt 30-50 g
Descriere
Simplu și ușor
Etapele de gătit
pas 1. Se pune pe foc o cratiță cu apă și sare.
pas 2. Tăiem crenvurștii în bucăți și introducem câteva spaghetti prin ele.
pas 3. Când apa fierbe, adăugăm spaghetele și lăsăm 10-12 minute să fiarbă (un pic mai mult ca de obicei pentru a se face și partea din interiorul crenvurștelor). Puteți testa, pentru a fi siguri.
pas 4. La servire puteți adăuga unt, cașcaval sau un sos care vă place.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fettuccini homemade

Pastele ca și alte bucate pregătite în condiții de casă sunt foarte gustoase si sănătoase deoarece știm exact ce ingrediente...
mai mult...Pizza ”Capricioasa”

Gustul veritabilei pizza italiana la Dumneavoastră acasă. Una din preferatele mele.
mai mult...Paste cu ton

Aceste paste sunt prezente în meniul fiecărei săptămâni...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.