Taitei cu Broccoli si Ciuperci

Taitei cu Broccoli si Ciuperci

Ingrediente

Ouă 1 buc.
Făină de grâu 100 g
Broccoli 1 buc.
Roșii 1 buc.
Ciuperci champinion 10 buc.
Bulion de pui sau legume 500 ml

Descriere

Un experiment care ma facusera sa raman foarte multumita de deliciul obtinut!

Etapele de gătit

pas 1. Mod de preparare taitei Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert. Se gatesc in felul urmator, la fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientele pana se formeaza un aluat elastic. Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul. Se taie foarte subtire. Puteti folosi si un aparat pentru taitei.

step1

pas 2. Intr-un castron adaugam bulionul si punem pe aragaz.

pas 3. Curatim ciupercile si le adaugam in cratita cu bulion. Le fierbem cca 15 min.

pas 4. Se desface broccoli in buchetele si se aseaza intr-un bol cu apa rece.

pas 5. Inlaturam faina de pe taitei si-i adaugam in castronul cu bulion. Dupa care adaugam si broccoli cu rosia taiata cubulete sau fasii. Fierbem timp de 7-9 min, pana taieteii sunt gata. * Cum se verifica pastele cand sunt gata? Se taie o pasta in jumatate, daca are o linie alba pe centru nu este fiarta, daca nu, atunci e preparata in deajuns. * Ca sa nu ingroase zeama, taiteii se oparesc separat, apoi se adauga in zeama.

pas 6. Nu uitam sa verificam de sare!

pas 7. Taiteii cu legume se servesc calzi. Pofta mare sa aveti!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology