Cartofi copți cu ciuperci

Cartofi copți cu ciuperci

Autor :

Ingrediente

Cartofi 1 kg
Ciuperci champinion 0.5 kg
Ceapă 1 buc.
Сatel de usturoi 3-4 buc.
Sare și piper după gust

Descriere

Cartofi delicioși cu șampinioni în rolă.

Etapele de gătit

pas 1. Ciupercile le spălăm, le curățim și le tăiem. Ceapa o tăiem cercuri. Pe o tigaie cu o cantitate mică de ulei prăjim ceapa și ciupercile timp de 10 minute.

step1

pas 2. Cartofii îi curățim și îi feliem cercuri (nu prea subțiri). Aranjăm pe o tavă tapetată cu staniol. Staniolul îl ungem preventiv cu o cantitate mică de ulei. Presărăm.

step2

pas 3. Aranjăm ciupercile peste cartofi. Adăugăm sare și piper. Adăugăm usturoi. Coacem în rolă pentru 50-60 de minute.

step3

pas 4. Cartofii se primesc foarte moi, fini, chiar puțin dulcii. Și se gătesc foarte ușor! Poftă bună!

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Fasole bătută
Fasole bătută

O mâncare tradițională delicioasă și o sursă excelentă de proteine, fibre și carbohidrați complecsi, cu multe beneficii pent...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology