Ingrediente
Descriere
Pentru iubitorii de ciocolata un desert usor,moderat de dulce si super bun...
Etapele de gătit
pas 1. Se mixeaza ouale cu zaharul pina se obtine o compozitie spumoasa.Se adauga mascarponele si se omogenizeaza.
pas 2. Se amesteca separat cacao,faina si praful de copt.
pas 3. Se omogenizeaza componentele uscate cu amestecul de zahar si ou cu mascarpone.Se adauga visinele.
pas 4. Se toarna in tava tapetata cu hirtie de copt.Se coace in cuptorul preincalzit la 190 grade,aproximativ 40 minute. Optional se presoara cu susan.
pas 5. Se lasa sa se racoreasca in tava,apoi se pune pe farfurie. Cu o textura usoara,aromat si bun-bun...perfect pentru o dimineata frumoasa! Pofta mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioșe cu coacăză neagră

Gustul acrișor al coacăzei se combină perfect cu brioșa dulce și pufoasă. Servite cu o cafeluță la micul dejun îți fac disp...
mai mult...Prajitura cu Caise

Va indem sa gatim impreuna prajitura cu caise. O reteta foarte simpla , dar extrem de delicioasa! Prajitura iese foarte fina, de...
mai mult...Brioșe cu sfeclă roșie și nuci

Vine iarna, iar legumele proaspete sunt mai puține! Respectiv, trebuie să le folosim la maxim pe cele ce le avem anul împrej...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.