Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ingrediente

Lapte praf degrasat 300 g
Fulgi de cocos 160 g
Zahăr 100 g
Unt 140 g
Lapte condensat cutie 50-70 ml
Stafide 30-40 buc.

Descriere

Top desert pentru gustul desăvârșit al compoziției de nucă de cocos, migdale sau alune!
Deși sunt adevărate ''bombe calorice'', merită să ne răsfățăm cu aceste bomboane delicioase (pentru mine favorite, atât cele cumpărate cu cremă fină și învelișul crocant, cât și cele pregătite acasa).

Bomboanele Raffaello pot fi servite și ca un aperitiv la fourchette.

Etapele de gătit

pas 1. Într-un vas amestecăm laptele praf, zahărul, fulgii de cocos și untul (dulce) la temperatura camerei.

pas 2. Adăugăm laptele condensat 50 ml, daca observați că se modelează greu atunci mai adaugați lapte până obțineți compoziția dorită. Dacă aveți un amestec prea moale, adaugați lapte praf în amestec cu fulgi de cocos ca să obțineți o compoziție perfectă.

pas 3. Modelăm biluțe cât mai rotunde, de marimea unei nuci sau mai mici (după preferință). Adaugăm câte o stafidă în mijloc. Puteți folosi și migdale, alune. Le rostogolim prin cocos, apoi le aranjăm pe un platou. Dacă observați că bomboanele sunt puțin uscate și nu se prind fulgii de cocos de ele, umeziși mâinile din când în când cu puțină apă.

pas 4. După ce am finisat de modelat bomboanele, le dam la frigider. Serviți alături de cei dragi cu o băutură (caldă sau rece) preferată. Să aveți poftă!

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Tarta cu visine
Tarta cu visine

O tarta simpla in executie si foarte delicioasa. Pot fi folosite atat visine proaspete, cat si visine conservate in suc propriu.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology