Ingrediente
Faina de grau intreg 220 g
Unt 100 g
Zahăr 100 g
Ouă 1 buc.
Coarja rasă de lămâie 1 buc.
Еsență de vanilie după gust
Sare după gust
Descriere
Implicați copilul în activitățile culinare, va fi încântat.
Etapele de gătit
pas 1. Se bate untul la temperatura camerei cu zahărul.
pas 2. Apoi adăugăm oul, esența de vanilie și sarea.
pas 3. După ce le-am încorporat pe toate punem și făina. Aluatul obținut e gata de folosit (nu e necesar să-l punem la frigider) . Întindem turta și decupăm ce forme dorim.
pas 4. Coacem biscuiții la 165 - 175 grade circa 15 min.
pas 5. Le putem mânca simple sau cu gem, după plac.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...

Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
mai mult...Tartă cu zmeură

O nouă interpretare a tartei cu aluat răzuit deasupra.
mai mult...Șarlotă cu mere și nuci

O prăjitură delicioasă și sănătoasă în care merele și nucile îți alintă papilele gustative. Fii sigur, nu te vei opri ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.