Turtă de griș

Turtă de griș

Autor :

Ingrediente

Griș 200 g
Chefir 250 ml
Ouă 2 buc.
Zahăr 100 g
Fulgi de cocos 50 g
Lapte 100 g
Praf de copt 1 lingurițe

Descriere

O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.

Etapele de gătit

pas 1. Turnăm peste griș chefir , amestecăm și lăsăm să se înmoaie timp de o oră.

step1

pas 2. După o oră batem ouăle cu zahărul până la majorarea volumului.

step2

pas 3. Amestecul obținut îl adăugăm la griș cu chefir. Obținem o masă destul de lichidă.

step3

pas 4. După preferință se pot adăuga fulgi de cocos, pentru amatori. La final adăugăm praf de copt sau sodă stinsă în oțet.

step4

pas 5. Lăsăm în multifierbător pentru o oră. Cu 10-15 minute înainte să fie gata, adăugați chiar peste turtă 50 ml de lapte cald. Astfel turta va fi deosebit de fină. După ce e gata, lăsăm turta încă pentru 15 minute în forma de copt.

step5

pas 6. Poftă bună!

step6

pas 7. Se poate servi cu dulceață sau lapte condensat.

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology