Ingrediente
Descriere
Un desert simplu si foarte delicios, indragit de copii si adulti. Va prezint o reteta simpla de oladii.
Etapele de gătit
pas 1. Amestecati oul cu zaharul, vanilia, praful de copt , chefirul ( sau laptele ) si faina, cu telul pana nu ramin cocoloase.
pas 2. Compozitia trebuie sa fie mai groasa decat cea de clatite, mult mai consistenta.
pas 3. Dupa 5 minute, incingeti tigaie cu 2 linguri de ulei, sau fara daca e una speciala.
pas 4. Prajiti oladiile pe o parte si pe alta la foc mediu pana devin aurii.
pas 5. Scoateti-le pe un servetele de hartie ca sa scapati de excesul de ulei.
pas 6. Serviti-le cu smantina, dulceata, lapte condensat . Eu le-am servit cu fructe si lapte condensat. Pofta buna sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Colțunași leneși

Dacă e vorba de mine, iar eu nu sunt mare amator de brânză, apoi anume colțunașii leneși îi ador, spre deosebire de c...
mai mult...Clătite cu carne

Pentru o cină, mai deosebită.
mai mult...Oua pashot

Îmi doream de ceva timp să gătesc Oua pashot, rețeta cu oțet însă nu îmi place, prea complicată. Astfel, motorul...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.