Ingrediente
Descriere
Îmi place acest chec pentru simplitate, gust şi textură.
Etapele de gătit
pas 1. Ingrediente
pas 2. Ouăle se bat minuțios cu lapte condensat, se adaugă unt topit și vanilie (nu adăugați multă vanilie, pentru că este concentrată), se amestecă bine.
pas 3. ...
pas 4. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt.
pas 5. ...
pas 6. Vişinele se lasă să se scurgă şi se trec prin amidon.
pas 7. ...
pas 8. Se aranjează pe fundul tăvii 2/3 din fructe.
pas 9. Se toarnă aluatul deasupra şi se aranjează şi restul fructelor.
pas 10. Se coace 40-60 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade(sau până se rumeneşte frumos). Faceţi testul cu scobitoarea.
pas 11. Cu o textură fină şi gustos...
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gogoşi cu gem (de post)

Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...Brioșe cu coacăză neagră

Gustul acrișor al coacăzei se combină perfect cu brioșa dulce și pufoasă. Servite cu o cafeluță la micul dejun îți fac disp...
mai mult...Pandişpan clasic

Un blat care poate fi îmbrăcat în orice fel de cremă. Şi chiar dacă se face doar din 3 ingrediente, este blatul care p...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.