Chec zebra

Chec zebra

Ingrediente

Zahăr 150 g
Faina de grau 300 g
Ouă 3 după gust
Unt topit 100 g
Lapte caldut 250 ml
Praf de copt 10 g
Cacao praf 30 g

Descriere

Un

Etapele de gătit

pas 1. Intr-un vas batem ouale si zaharul pina devin o spuma de culoare deschisa.

pas 2. Adaugam treprat untul topit si amestecam pentru a se incorpora bine.

pas 3. Adaugam laptele caldut.

pas 4. Adaugam praful de copt cernut impreuna cu faina.

pas 5. Aluatul obtinit se imparte in doua vase.In unul din acestea se adauga praful de cacao.

pas 6. In tava tapetata cu hirtie de copt se pune la mijloc o lingura de aluat cu cacao,apoi deasupra se adauga o lingura de aluat obisnuita si tot asa pina se termina toate compozitiile. Se da in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 minute.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Biscuiţi "Ilenuţa"
Biscuiţi "Ilenuţa"

Nişte biscuiţi fragezi care se fac uşor. Se pot păstra vreo două săptămîni la loc răcoros, în cutie închisă bine...

mai mult...
Baniță cu dovleac
Baniță cu dovleac

Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology