Ingrediente
Descriere
Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
Etapele de gătit
pas 1. Se zdrobesc biscuitii si nucile.
pas 2. Intr-un castron se pune la foc laptele si zaharul pana obtinem un sirop.
pas 3. Adaugam untul si amestecam pana se topeste.
pas 4. Adaugam cacao, amestecam cca 1 min la foc mic.
pas 5. Peste aceasta compozitie adaugam biscuitii si nucile bine zdrobite, incorporam bine cu o spatula si stingem aragazul.
pas 6. Intr-o folie de plastic alimentara se presara fulgii de cocos si se aseaza compozitia obtinuta, o modelam in forma de rulou.
pas 7. Dupa ce s-a racit, o lasam la frigider pentru cca 4 ore. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tarta cu ciocolata si visine

Pentru iubitorii de ciocolata un desert usor,moderat de dulce si super bun...
mai mult...Tarta "Asorti" (de post)

Un amestec de aroma si gusturi...
mai mult...Fornetti cu gem de căpșune

Absolut delicioase și rapid de gătit!
mai mult...
Arata extraordinar de bine Mariana ,la fel si prezentarea .Bravoo
!
Adăugat: 02.11.2015 20:01foarte bine venita reteta, chiar ieri ma gindeam la acest deliciu