Negresa (de post)

Negresa (de post)

Autor :

Ingrediente

Apă caldă 1 pahar
Zahăr 1 pahar
Ulei 0.5 pahar
Dulceata (gem) de Caisă 4 linguri
Cacao 3 linguri
Făină de grâu 2 pahar
Praf de copt 1 lingurițe
Caise uscate 120 g
Nuci 100 g

Descriere

Un desert foarte bun pentru perioadele de post şi nu doar.

Etapele de gătit

pas 1. Se pun într-un vas apa, zahărul, uleiul şi gemul. Se amestecă bine pînă se dizolvă zahărul.

step1

pas 2. Se amestecă separat făina, praful de copt şi cacao.

step2

pas 3. Se toarnă cîte puţin compoziţia lichidă în amestecul uscat. Se amestecă bine ca să nu fie cocoloaşe.

step3

pas 4. Caisele se taie mărunt. Impreuna cu nucile se adaugă în compoziţie şi se omogenizează.

step4

pas 5. Se toarnă în tava tapetată cu hîrtie de copt. Se coace în cuptorul preîncălzit la 200 grade, vreo 35-40 minute. Faceţi testul cu scobitoarea.

step5

pas 6. Cînd e răcorită, se presară cu zahăr pudră.

step6

pas 7. Şi o secţiune delicioasă...

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Turtă cu dovleac
Turtă cu dovleac

Aluat: 50 gr. de unt, 50 gr. de zahar, 2 pliculețe de zahar vanilat, 1 ou, 1 linguriță de praf de copt, 150-200 gr. de fă...

mai mult...
Chec cu stafide
Chec cu stafide

Un chec cu stafide foarte ușor, aerat și aromat, perfect pentru a fi servit cu ceai. Este deosebi de delicios cât imediat d...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology