Chiftelute de hrisca cu ciuperci in sos

Chiftelute de hrisca cu ciuperci in sos

Ingrediente

Hrișcă 200 g
Ciuperci 300 g
Ceapă 2 buc.
Morcov 1 buc.
Pasta de tomate 3 linguri
Apă 1 l
Ulei vegetal 4 linguri
Ouă 1 buc.

Descriere

Chiftelute gustoase in multicooker

Etapele de gătit

pas 1. Fierbem hrisca. Ciupercile daca sunt inghetate le fierbem, daca sunt proaspete le prajim.

pas 2. Cind hrisca si ciupercile s-au racit, adaugam ceapa, un ou si le omogenizam cu blenderul. Formam chiftelute si le prajim la regimul "coacere" din toate partile. Le Intoarceti cu gija, sunt foarte fragile.

pas 3. Scoatem chiftelutele din multicooker. Prajim ceapa si morcovul cu 2 linguri de ulei 20 min, adaugam pasta de tomate, apa, sarea. Amestecam bine si adaugam chiftelutele. Inchidem capacul, setam regimul "coacere" pentru 30 min.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Turtă de griș
Turtă de griș

O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology