Ingrediente
Coadă de vită 700 g
Ciuperci champinion 500 g
Apă 500 ml
Sare după gust
Ceapă 2 buc.
Morcov 2 buc.
Descriere
Metoda similara poate fi folosita si pentru alte produse din carne.
Etapele de gătit
pas 1. Setam multicooker-ul la regim coacere, 65 min Prajim ceapa si morcovul taiat timp de 10 min.
pas 2. Adaugam canea preventiv fiarta(recomand sa aruncati prima apa). Amestecam bine si inchidem capacul. Lasam sa se gateasca pina expira timpul. *La minutul 30 mai amestecam o data. Pornim regimul inabusire pentru o ora, adaugam apa, sare si inchidem capacul. * pentru alte tipuri de carne acest pas poate fi evitat.
pas 3. Apoi adaugam ciupercile, amestecam si pornim regimul cacere pentru 45 min.
pas 4. Rasolul cu ciuperci este gata. Pofta buna!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftelute de hrisca cu ciuperci in sos

Chiftelute gustoase in multicooker
mai mult...Tarta din pita(lavas) cu branza si marar

Tarta simpla si neobisnuita
mai mult...Sos alb

Sos alb
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.