Rață umplută.

Rață umplută.

Autor :

Ingrediente

Rață 1 buc.
Cartofi 4-5 buc.
Mere 3 buc.
Pâine Borodino 0,5 buc.
Prună uscată 150-200 g
Сatel de usturoi 3 buc.
Sos de soia 8 linguri
Miere de albini 4-5 linguri
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Condimente după gust

Descriere

Poate fi servita la o masa de sarbatoare sau la o cina in familie.

Etapele de gătit

pas 1. În primul rând marinăm rață. Opărim rața cu apa clocotita, apoi o uscăm. Usturoiul tocat amestecăm cu condimente, sare, sos de soia și ungem rața. O punem într-o pungă și o lăsăm in frigider pentru cîteva ore. Am folosit aceste condimente

step1

pas 2. Cartofii curățați de coajă și merele tăiate cuburi le aranjăm în tavă.

step2

pas 3. Peste prunele uscate turnăm apă fierbinte și lăsăm timp de 5 minute,apoi le tăiem. Pâinea, de asemenea, o taiem cubulețe.

step3

pas 4. Umplem rața cu amestecul din prune și pâine. Capetele aripelor și copanelor le învelim cu folie de staniol.

step4

pas 5. Dăm în cuptorul preîncălzit la 170C pentru o oră. Peste o oră întoarcem rața pe cealaltă parte și ridicăm temperatura la 180C, lăsăm săse coacă încă 1 ora și jumătate Din nou o întoarcem și o ungem cu sos de miere si soia, creștem temperatura la 200 ° C și lăsăm să se coacă pâna se rumeneste, facem la fel și pe cealaltă parte.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology