Ingrediente
Roșii 4 buc.
							Brinza ricotta 120 g
							Frunze Busuioc proaspat 6 buc.
							Сatel de usturoi 1/2 buc.
							Mustar de Dijon 1 lingurițe
							Sare  după gust
						Descriere
Uşor de făcut, uşor de mâncat!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală roşiile, se taie partea superioară, care se păstrează (vor fi un fel de capace), se scoate mieyul cu o lingură. Busuiocul se toacă mărunt. Se amestecă cu ricotta şi miezul de roşii.
pas 2. Se dă usturoiul prin răzătoare. Se adaugă, împreună cu muştarul la compoziţia de brânză. Se sărează (un pic mai mult,căci roşiile o să absoarbă sarea). Se umplu roşiile cu pasta de brânză şi busuioc, se acoperă cu capacele şi se servesc!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de ciuperci în stil unguresc
					Simplu și ușor de făcut, perfectă ca aperitiv pentru o masă festivă.
mai mult...Pate vegetal
					Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Tartine cu cascaval topit si ou
					Pentru un dejun sanatos si o dimineata plina de buna dispozitie, va recomand aceste tartine delicioase!
mai mult...



						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.