Ingrediente
Descriere
Probabil nu cunosc persoane care să nu iubească acești biscuiți. La fel ca și turetele dulci, pentru mine acesta e gustul copilăriei.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru început vom prepara făina de ovăz. E simplu, mărunțim fulgii de ovâz în blender.
pas 2. Untul înmuiat se amestecă cu ulei vegetal, scorțișoară și gem de mere.
pas 3. Se adaugă apa caldă, zaharul și făina de ovăz și se amestecă din nou.
pas 4. Se adaugă treptat făina de grâu amestecată cu praf de copt. Aluatul trebuie să cadă ușor de pe lingură. Dacă vă doriți niște biscuiți mai voluminoși, se va adăuga mai multă făină de grâu pentru a obține un aluat cât mai consistent.
pas 5. Tava pentru copt se tapetează cu hârtie de copt și se formează biscuiții.
pas 6. Soțul meu adoră biscuiți de ciocolată, de aia am adăugat chips de ciocolată.
pas 7. Viitorii biscuiți.
pas 8. Biscuiții se vor coace 30 de minute la 190 grade. Cuptoarele diferă, așa că esențial e să obțineți o culoare cafenie.
pas 9. Să aveți un weekend călduț!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prajitură cu nutella și halva

O prajitură irezistibilă care se face rapid, uşor şi de mare efect. Nu cred că mai e nevoie să vă mai spun cât e de delic...
mai mult...Șarlotă în Multicooker

Rețeta unei șarlote deosebit de delicioase cu mere, preparate în multicooker
mai mult...Turtă dulce cu ghimbir

În timp ce pregătesc acești biscuiți, casa se umple de o aromă plăcută, de iarnă. Din cantitatea indicată de ingrediente ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.