Ingrediente
Descriere
Biscuiţi cu un gust şi o aromă deosebită.
Etapele de gătit
pas 1. Untul moale, smântâna, esenţa de vanilie şi zahărul se mixează bine.
pas 2. Cel mai bine e să se folosească un blender vertical.
pas 3. Se adaugă coaja de portocală.
pas 4. Se cerne făina direct peste compoziţia de zahăr şi unt.
pas 5. Se frământă un aluat moale. Nu exageraţi cu făina!
pas 6. Se pune pentru o oră la frigider. După care se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină.
pas 7. Se taie fâşii.
pas 8. Se ung fâşiile cu gem. (Alegeţi unul nu prea lichid).
pas 9. ...
pas 10. Se face o ruladă.
pas 11. Se taie.
pas 12. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30-40 minute. Înainte de a le servi, se pot presăra cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Turtă de griș
O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.
mai mult...Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...
Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
mai mult...Papanași
Vă prezint rețeta unor papanași foarte gustoși și fini.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.