Ingrediente
Descriere
Biscuiţi cu un gust şi o aromă deosebită.
Etapele de gătit
pas 1. Untul moale, smântâna, esenţa de vanilie şi zahărul se mixează bine.
pas 2. Cel mai bine e să se folosească un blender vertical.
pas 3. Se adaugă coaja de portocală.
pas 4. Se cerne făina direct peste compoziţia de zahăr şi unt.
pas 5. Se frământă un aluat moale. Nu exageraţi cu făina!
pas 6. Se pune pentru o oră la frigider. După care se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină.
pas 7. Se taie fâşii.
pas 8. Se ung fâşiile cu gem. (Alegeţi unul nu prea lichid).
pas 9. ...
pas 10. Se face o ruladă.
pas 11. Se taie.
pas 12. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30-40 minute. Înainte de a le servi, se pot presăra cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă de vară

Aromat şi plin de vitamine, se pregăteşte repede şi vă salvează când vă vin oaspeţii pe neprins de veste.
mai mult...Tarta cu visine

O tarta simpla in executie si foarte delicioasa. Pot fi folosite atat visine proaspete, cat si visine conservate in suc propriu.
mai mult...Tartă cu zmeură

O nouă interpretare a tartei cu aluat răzuit deasupra.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.