Tartă cu zmeură

Tartă cu zmeură

Autor :

Ingrediente

Unt 100 g
Ouă 1 buc.
Smîntînă 2 linguri
Zahăr pudră vanilat 100 g
Praf de copt 1 lingurițe
Faina de grau 320 g
Amidon 1 linguri
Zmeura 100 g
Visine fara simburi 50 g

Descriere

O nouă interpretare a tartei cu aluat răzuit deasupra.

Etapele de gătit

pas 1. Se amestecă untul moale cu zahărul pudră. Se adaugă oul.

step1

pas 2. Se adaugă smântâna. Se omogenizează.

step2

pas 3. Urmează făina amestecată cu praful de copt.

step3

pas 4. Se frământă până se obţine un aluat moale şi elastic. O treime de aluat se pune la congelator să se întărească.

step4

pas 5. Lăsăm la frigider pentru câteva ore. Tăiem 2/3 din aluat și întindem cu un sucitor, partea rămasă păstrăm la frigider.

step5

pas 6. Vişinele şi zmeura se decongelează la temperatura camerei.

step6

pas 7. Aluatul se tapetează fundul tăvii (acoperit cu hârtie de copt) cu aluat, se presară puţin amidon şi se aranjează fructele.

step7

pas 8. Se presară şi fructele cu amidon lşi zahăr.

step8

pas 9. Se scoate din frigider bucata de aluat rămasă şi se rade deasupra fructelor.

step9

pas 10. Se coace 40-50 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Poftă mare!

step10
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pandişpan clasic
Pandişpan clasic

Un blat care poate fi îmbrăcat în orice fel de cremă. Şi chiar dacă se face doar din 3 ingrediente, este blatul care p...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology