Fornetti cu gem de căpșune

Fornetti cu gem de căpșune

Ingrediente

Aluat foietaj 1 buc.
Gem de căpşune 100-150 g
Ouă 1 buc.

Descriere

Absolut delicioase și rapid de gătit!

Etapele de gătit

pas 1. Se decongelează aluatul și se taie după preferință și mărimea dorită.

pas 2. Adaugăm gem (care vă place).

pas 3. Aranjăm altă fâșie de aluat deasupra, trecută cu o formă specială sau puteți să o crestați cu ajutorul unui cuțit.

pas 4. Se unge cu ou bătut și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc frumos. La cât de repede se pregătesc, la fel de repede și se mănâncă.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Baniță cu dovleac
Baniță cu dovleac

Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...

mai mult...
Bezele
Bezele

Când eram eu mică, la magazine se vindeau mici bezele în formă de floricele) Ce-i drept, erau de diferite culori nu p...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology