Fornetti cu gem de căpșune

Fornetti cu gem de căpșune

Ingrediente

Aluat foietaj 1 buc.
Gem de căpşune 100-150 g
Ouă 1 buc.

Descriere

Absolut delicioase și rapid de gătit!

Etapele de gătit

pas 1. Se decongelează aluatul și se taie după preferință și mărimea dorită.

pas 2. Adaugăm gem (care vă place).

pas 3. Aranjăm altă fâșie de aluat deasupra, trecută cu o formă specială sau puteți să o crestați cu ajutorul unui cuțit.

pas 4. Se unge cu ou bătut și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc frumos. La cât de repede se pregătesc, la fel de repede și se mănâncă.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Mere coapte
Mere coapte

Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology