Ingrediente
Descriere
Biscuiti perfecti si pentru micuti,chiar si pentru cei alergici.
Etapele de gătit
pas 1. Se zdrobeste banana cu furculita si se amesteca cu zaharul si uleiul.
pas 2. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de sare. Se framinta aluatul si se da la rece pentru 30 minute.
pas 3. Se intinde aluatul si se infibge cu furculita.Se taie forme.
pas 4. Se coc pe tava tapetata cu hirtie de copt vreo 12-15 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade. Pofta mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioșe cu sfeclă roșie și nuci

Vine iarna, iar legumele proaspete sunt mai puține! Respectiv, trebuie să le folosim la maxim pe cele ce le avem anul împrej...
mai mult...Brioşe "Crizanteme"

Nişte brioşe de efect, în special pentru a fi oferite cuiva în dar... Brioșele le-am pregătit după această rețetă
mai mult...Omuleţi de ciocolată

Nişte prăjituri delicioase pe care le puteţi pregăti împreună cu cei mici atît pentru colindători, cît şi pentru...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.