Brioşe de post cu mere

Brioşe de post cu mere

Autor :

Ingrediente

Zahăr 1 pahar
Ulei vegetal 100 ml
Apa minerala 1 pahar
Praf de copt 10 g
Sare după gust
Făină de grâu 2 pahar
Mere 1 buc.
Еsență de vanilie 1 lingurițe
Semințe de susan 1 linguri
Coarja rasă de lămâie 1 lingurițe

Descriere

În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în timpul unei plimbări. Eram "obligată" să postez şi reţeta unei variante de post.

Etapele de gătit

pas 1. Mărul se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe.

step1

pas 2. Se amestecă uleiul cu zahărul.

step2

pas 3. Se adaugă apa minerală, esenţa de lămîie şi se amestecă bine.

step3

pas 4. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi praful de sare, se omogenizeză. Urmează apoi mărul.

step4

pas 5. Se pun formele de hărtie în tava pentru brioşe. Se toarnă aluatul şi se presară deasupra cu seminţe de susan.

step5

pas 6. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade, circa 35 minute. Poftă mare să aveţi!

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Biscuiţi "Ilenuţa"
Biscuiţi "Ilenuţa"

Nişte biscuiţi fragezi care se fac uşor. Se pot păstra vreo două săptămîni la loc răcoros, în cutie închisă bine...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology