Ingrediente
Descriere
În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în timpul unei plimbări. Eram "obligată" să postez şi reţeta unei variante de post.
Etapele de gătit
pas 1. Mărul se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe.
pas 2. Se amestecă uleiul cu zahărul.
pas 3. Se adaugă apa minerală, esenţa de lămîie şi se amestecă bine.
pas 4. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi praful de sare, se omogenizeză. Urmează apoi mărul.
pas 5. Se pun formele de hărtie în tava pentru brioşe. Se toarnă aluatul şi se presară deasupra cu seminţe de susan.
pas 6. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade, circa 35 minute. Poftă mare să aveţi!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prăjitură cu dovleac şi ciocolată

O prăjitură excelentă pentru o şezătoare între prietene sau la un ceai cu cei dragi. Ingredientele sunt pentru o prăjitură c...
mai mult...Mere coapte cu brânză

Soțul meu era încântat de aceste mere, deși de la început se uita la ele destul de sceptic, mai exact se uita s...
mai mult...Ruladă cu vişine

Scorţişoară şi vişine...armonie perfectă!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.