Ingrediente
Lapte caldut 200 ml
							Unt 70 g
							Făină de grâu 250 g
							Zahăr 100 g
							Praf de copt 10 g
						Descriere
Va prezint o reteta foarte gustoasa de briose cu cacao.
Etapele de gătit
pas 1. Se amesteca ouale si zaharul pina devin de culoare dschisa.
pas 2. Se adauga incet laptele cald
pas 3. Se adauga untul topit, dar sa nu fie fierbinte.
pas 4. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut se pune in forme de briose. Se coace la 180 grade timp de 25 minute.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Turtă cu scorțișoară
					Nu pot să ocolesc copturile cu scorțișoară) E o nostalgie pentru copilărie, când era o mini-brutărie în care cocea...
mai mult...Baniță cu dovleac
					Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...
mai mult...Prăjitură cu dovleac şi ciocolată
					O prăjitură excelentă pentru o şezătoare între prietene sau la un ceai cu cei dragi. Ingredientele sunt pentru o prăjitură c...
mai mult...


						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.