Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.

Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.

Autor :

Ingrediente

Ouă 3 buc.
Zahăr 150 g
Unt 100 g
Miere de albini 2 linguri
Vin alb sec 100 g
Făină de grâu 250 g
Bicarbonat de sodiu 1 lingurițe

Descriere

Delicios și și ușor

Etapele de gătit

pas 1. 3 ouă se amestecă cu 150 gr de zahăr și 100 gr de unt. Se adaugă 2 linguri de miere de albini și 100 ml de vin.

pas 2. Apoi se pun 250 gr de făină, 1 linguriță de bicarbonat. Se frămîntă un aluat ca pentru pîine și se dă pentru 30 min la frigider.

pas 3. Aluatul se împarte în 5-6 bucăți, care mai apoi se întind cu sucitorul, se ung cu dulceață de zmeură și se rulează.

pas 4. Apoi se taie în bucăți de vreo 3-4 cm care se pun în tavă și li se dă forma de trandafiraș. Cînd se răcesc se dau cu zahăr pudră.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Turtă dulce cu ghimbir
Turtă dulce cu ghimbir

În timp ce pregătesc acești biscuiți, casa se umple de o aromă plăcută, de iarnă. Din cantitatea indicată de ingrediente ...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology