Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.

Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.

Autor :

Ingrediente

Ouă 3 buc.
Zahăr 150 g
Unt 100 g
Miere de albini 2 linguri
Vin alb sec 100 g
Făină de grâu 250 g
Bicarbonat de sodiu 1 lingurițe

Descriere

Delicios și și ușor

Etapele de gătit

pas 1. 3 ouă se amestecă cu 150 gr de zahăr și 100 gr de unt. Se adaugă 2 linguri de miere de albini și 100 ml de vin.

pas 2. Apoi se pun 250 gr de făină, 1 linguriță de bicarbonat. Se frămîntă un aluat ca pentru pîine și se dă pentru 30 min la frigider.

pas 3. Aluatul se împarte în 5-6 bucăți, care mai apoi se întind cu sucitorul, se ung cu dulceață de zmeură și se rulează.

pas 4. Apoi se taie în bucăți de vreo 3-4 cm care se pun în tavă și li se dă forma de trandafiraș. Cînd se răcesc se dau cu zahăr pudră.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Mere coapte
Mere coapte

Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology