Ingrediente
Descriere
O reţetă pe care am vazut-o la Laura Laurenţiu. Fursecurile s-au dovedit atît de bune şi crocante încît le fac la orice sărbătoare.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru început mărunţim nucile.
pas 2. Amestecăm bine untul moale, zahărul, gălbenuşul oului şi vanilia pînă la omogenizare. Se adaugă făina amestecată cu sarea şi praful de copt. Obţinem un aluat moale din care facem biluţe cît o nucă. Daca aluatul se lipeste de miini, mai adaugati un pic de faina.
pas 3. Batem puţin albuşul, apoi trecem biluţele prin el.
pas 4. După care prin nuci.
pas 5. Facem o adîncitură în mijlocul biluţei şi punem în mijloc o vişină.
pas 6. Se coc în tava tapetată cu hîrtie de copt, în cuptorul preîncălzit la 180 grade pînă se rumenesc (cca 15 minute).
pas 7. Şi bunătatea de fursecuri e gata...
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Turtă cu scorțișoară
Nu pot să ocolesc copturile cu scorțișoară) E o nostalgie pentru copilărie, când era o mini-brutărie în care cocea...
mai mult...Șarlotă în Multicooker
Rețeta unei șarlote deosebit de delicioase cu mere, preparate în multicooker
mai mult...Muffins pufoşi
După părerea mea, e reţeta ideală de muffins. Pufoşi şi aromaţi!
mai mult...
Preferate!
au un gust divin!
Adăugat: 27.11.2015 14:04