Ruladă cu vişine

Ruladă cu vişine

Autor :

Ingrediente

Brânză 5% 200 g
Gălbenuș de ou 4 buc.
Zahăr pudră 80 g
Făină de grâu 210 g
Praf de copt 1 lingurițe
Praf de sare 1 buc.
Visine fara simburi 300 g

Descriere

Scorţişoară şi vişine...armonie perfectă!

Etapele de gătit

pas 1. Se trece brânza de vaci prin sită.

step1

pas 2. ...

step2

pas 3. ...

step3

pas 4. Se adaugă 4 gălbenuşuri şi zahărul pudră.

step4

pas 5. Se omogenizează.

step5

pas 6. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi sare.

step6

pas 7. Se frământă un aluat moale, se înveleşte în folie alimentară şi se pune la frigider pentru 3 ore.

step7

pas 8. Vişinile se decongelează şi se amestecă cu amidon.

step8

pas 9. Aluatul se întinde într-o foaie subţire, pe hârtie de copt presărată cu făină.

step9

pas 10. Se înşiră vişinile şi se presară uşor cu zahăr.

step10

pas 11. Se rulează cu ajutorul hârtiei.

step11

pas 12. Se lipesc capetele.

step12

pas 13. Se pune în tava acoperită cu hârtie de copt şi se coace 40 minute la temperatura de 180 grade.

step13

pas 14. Când se răceşte, se taie felii.

step14
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pandişpan clasic
Pandişpan clasic

Un blat care poate fi îmbrăcat în orice fel de cremă. Şi chiar dacă se face doar din 3 ingrediente, este blatul care p...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology