Ingrediente
Descriere
După părerea mea, e reţeta ideală de muffins. Pufoşi şi aromaţi!
Etapele de gătit
pas 1. Se separă albuşurile de gălbenuşuri.
pas 2. O lingură de zahăr se adaugă la gălbenuşuri. Se bat albuşurile spumă uşoară. Se adaugă zahărul pudră şi se mixează până se obţine o spumă tare, ce-şi menţine forma.
pas 3. Se mixează uşor gălbenuşurile cu o lingură de zahăr pudră.
pas 4. Se amestecă gălbenuşurile, uşor, cu spuma de albuşuri.
pas 5. ...
pas 6. Treptat, se cerne făina peste compoziţia de ouă, amestecând uşor, de jos în sus.
pas 7. Se obţine o astfel de consistenţă.
pas 8. Vişinele se taie mărunt.
pas 9. Se adaugă în aluat.
pas 10. Formele se ung un pic cu ulei.
pas 11. Se umplu 2/3 cu aluat.
pas 12. Se coc 20-25 minute, în cuptorul preîncâlzit la 200 grade , până se rumenesc frumos.
pas 13. Şi o secţiune ... Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec fin pe bază de iaurt

Chec pe bază de lapte condensat este, chec pe bază de smântână este, extind această familie cu un chec pe bază de iaur...
mai mult...Tortul burlacului

Un tort "haios", cu un gust deosebit ce o să surprindă orice bărbat.
mai mult...Mere coapte

Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.
mai mult...
Да
Adăugat: 16.01.2016 08:54Doar jumatate de pahar de faina?
Adăugat: 15.01.2016 23:29