Ingrediente
Descriere
Un amestec de aroma si gusturi...
Etapele de gătit
pas 1. Morcovul se curăţă,se spală. Mărul se spală şi se curăţă de seminţe. Se dă totul prin minitocător.
pas 2. Prunele se spală şi se taie mărunt. Se rade coaja de lămîie.
pas 3. Se bate bine zahărul cu uleiul. Se adaugă sucul de la o lămîie şi apa minerală. Se omogenizează.
pas 4. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt.Urmează morcovul tocat,macul,seminţele de in,prunele şi coaja de lămîie.
pas 5. Se toarnă în tavă(minim 26 cm în diametru) tapetată cu hîrtie de copt. Se presoară cu nuci mărunţite.Se coace vreo 60 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Cînd se răceşte se presoară cu zahăr pudră vanilat.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Orez cu ciuperci (de post)

Ca să diversificăm meniul zi de zi...o reţetă care merită a fi făcută mai des.
mai mult...Chec pufos cu vișine (de post)

Iata că au venit frigurile și din bucătăriile noastre mai des miroase a copturi. Acest chec pe lângă faptul că e super gusto...
mai mult...Papanași

Vă prezint rețeta unor papanași foarte gustoși și fini.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.