Ingrediente
Descriere
Folosesc aceasta rețetă în special atunci când copiii ma tot bat la cap că vor crenvurști. Adaug câte o bucățică în brioșe și rămân copiii satisfăcuți că au mâncat crenvurști.
Etapele de gătit
pas 1. Se amestecă smântâna cu bicarbonatul. Se adaugă ouăle, uleiul și se omogenizează.
pas 2. Se adaugă făina și se amestecă bine. Trebuie să obțineți un aluat ca o smântână deasă. Dacă e nevoie mai adăugați făină.
pas 3. Se pune în forme aluatul. Se taie crenvurștii bucăți și se pun in fiecare brioșă. Se pun în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25 minute.
pas 4. O gustare bună și pentru lunch box-ul copiilor.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pateuri cu ou și ceapă

Pateuri vaporoase, calde, aromate și gustoase pentru a fi servite la borș.
mai mult...Pâine cu seminţe

O reţetă ce vă permite să schimbaţi gustul pâinii în dependenţă de tipul de seminţe folosit: de in, dovleac sau floare...
mai mult...Oladii

Un desert simplu si foarte delicios, indragit de copii si adulti. Va prezint o reteta simpla de oladii.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.