Briose cu telemea

Briose cu telemea

Autor :

Ingrediente

Ouă 3 buc.
Smîntînă 250 ml
Ulei 5 linguri
Făină de grâu 300 g
Praf de copt 10 g
Telemea 150-200 g
Sare după gust

Descriere

O gustare minunată într-o manieră inedită. De data aceasta sărate,nu dulci.

Etapele de gătit

pas 1. Se bat bine ouăle cu un praf de sare.

step1

pas 2. Se adaugă uleiul, smîntîna şi se omogenizează. Apoi făina împreună cu praful de copt şi se amestecă bine.

step2

pas 3. Telemeaua se taie cubuleţe ( sau se mărunţeşte cu furculiţa).

step3

pas 4. Se amestecă în aluat şi telemeaua.

step4

pas 5. Se pun în tavă formele pentru brioşe şi se umplu 3/4 cu aluat. Se coc în cuptorul preîncălzit la 190 grade pînă se rumenesc(cam 35-40 minute).

step5

pas 6. Se lasă să se răcorească un pic şi pot fi servite. Sînt delicioase atît calde,cît şi reci, cu ceai sau cafea.

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pateuri "ca puful"
Pateuri "ca puful"

Mult timp în urmă am găsit această rețetă pe internet și m-a interesat denumirea lor. Numai după ce le-am pregătit și gustat...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology