Ingrediente
Descriere
Pentru o bună dispoziţie...
Etapele de gătit
pas 1. Se fierbe carnea, se curăţă de oase.
pas 2. Se taie mărunt.
pas 3. Se taie ciupercile.
pas 4. Si ceapa.
pas 5. Se căleşte puţin ceapa, se adaugă ciupercile.
pas 6. Se pune sare, piper şi se lasă la foc 5-7 minute. Se adaugă şi carnea şi se mai lasă la foc încă 5 minute.
pas 7. Aluatul se întinde şi se taie pătrăţele.
pas 8. Se pune umplutura în mijloc şi se modelează pliculeţele.
pas 9. Se pun in tava tapetată cu hârtie de copt.
pas 10. Se ung cu ou şi se presară cu seminţe de susan.
pas 11. Se coc 30 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pateuri cu ou și ceapă

Pateuri vaporoase, calde, aromate și gustoase pentru a fi servite la borș.
mai mult...Pateuri "ca puful"

Mult timp în urmă am găsit această rețetă pe internet și m-a interesat denumirea lor. Numai după ce le-am pregătit și gustat...
mai mult...Brioșe cu crenvurști

Folosesc aceasta rețetă în special atunci când copiii ma tot bat la cap că vor crenvurști. Adaug câte o bucățică...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.