Ingrediente
Descriere
Pateuri Bombociki
Etapele de gătit
pas 1. În păharul de apă fierbinte am adăugat sarea, zaharul și uleiul, am amestecat bine si am adăugat la faină.
pas 2. Am framântat bine, eu am mai adaugat apă fierbinte, ca nu s-a încorporat bine toată făina. Cînd aluatul era format am lăsat sa se odihnească 30 minute.
pas 3. După expirarea timpului am tăiat bila de aluat în 2 jumătăți. Cu sucitorul am întins blaturile.
pas 4. Brânza de vaci (18% grasime) amestecăm cu busuiocul uscat și sare după gust. Tăiem roșiile rondele.
pas 5. Pe un blat punem câte o felie de roșie, distanța între ele trebuie sa fie de 3 cm, deasupra roșiilor adăugăm amestecul de brânză.
pas 6. Finisăm de umplut blatul și îl acoperim cu celălalt blat. Cu un păhar "taiem" pateurile, trebuie să alegem roșii care să corespundă cu forma păharului ca mai apoi să nu tai cu cuțitul forma.
pas 7. Pe o tigaie am turnat ulei de floarea soarelui și l-am încins bine. Am adăugat pateurile și le-am prajit pe ambele părți, apoi le-am scos pe ștergare de hârtie ca să absoarbă excesul de ulei.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Paine cu seminte
Mirosul de paine calda din casa imi aduce mereu aminte de copilarie ,de casa parintilor si cea a bunicilor ...ador acele amintiri...
mai mult...Pateuri prăjite
Probabil pentru domnișoarele aflate la dietă aceasta nu e cea mai utilă recetă, însă uneori trebuie să ne răsfățăm. Dar bărb...
mai mult...Chec pufos cu vișine (de post)
Iata că au venit frigurile și din bucătăriile noastre mai des miroase a copturi. Acest chec pe lângă faptul că e super gusto...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.