Ingrediente
Descriere
O plăcintă pe cît de uşor de făcut, pe atît de uşor de mîncat, reţeta căreia am descoperit-o la Laura Laurenţiu...
Etapele de gătit
pas 1. Se taie ceapa mărunt.
pas 2. Varza se taie fin şi se căleşte în ulei împreună cu ceapa. Se adaugă sare, piper după gust. Se lasă să se răcească.
pas 3. Se unge o tavă cu ulei. Se aşează o foaie de plăcintă, se unge cu ulei .Deasupra se mai pun încă 2-3 foi unse cu ulei şi ele.
pas 4. Se acoperă cu un strat de varză.
pas 5. Urmează un strat nou de foi de plăcinte unse cu ulei. Apoi din nou varză şi tot aşa pînă se termină foile şi varza(cît vă permite tava).
pas 6. Se taie în felii aşa crudă. Şi se stropeşte cu apa minerală.
pas 7. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade aproximativ 45 de minute.Pînă se rumeneşte frumos. Se acoperă cu un prosop şi se lasă să se răcorească un pic.
pas 8. Se serveşte caldă sau rece...deşi la noi nu a mai apucat să se răcească de tot...
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chifle franţuzeşti cu seminţe de in

Chifle moi şi crocante în acelaşi timp. Ingredientele sunt pentru 4 chifle.
mai mult...Plăcintă

Pt o zi obișnuită sau masa de sărbătoare. E o rețetă simplă, ușor de preparat, ieftină. Sper sa placă
mai mult...Paine cu seminte

Mirosul de paine calda din casa imi aduce mereu aminte de copilarie ,de casa parintilor si cea a bunicilor ...ador acele amintiri...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.