Cartofi prăjiți cu praz, rădăcină de țelină, morcov și prosciutto
Autor : Lilia Duminica
					Etapele de gătit (25 min)
							
					
															2
													  
									
				
				
			
		Ingrediente
Cartofi 500 g
							Ceapă 1 buc.
							Radacina de telina 1/2 buc.
							Morcov 1 buc.
							Prosciutto crudo felii 100 g
							Ulei 50 ml
							Sare  după gust
						Descriere
 Delicioși
  
Etapele de gătit
pas 1. Cartofii se taie felii, se pun la prăjit pe tigaia încinsă cu ulei. Când sunt pe jumătate copți se adaugă rădăcina de țelină și morcovul, ambele tăiate pai, și prazul rondele. Se amestecă rar, pentru a păstra feliile de cartofi întregi.
pas 2. La sfîrșit se adaugă prosciuto tăiat pai și se mai lasă 5 minute pe foc. Serviți cu plăcere, cu o salată sau murături.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Batat (cartof dulce) cu pui
					Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...Broccoli si Fasole in Sos de Smantana
					Stand intr-o zi la bucatarie, fiind in pana de idei si tot gandindu-ma "Ce prepar astazi?", am facut un experiment in urma caruia...
mai mult...Sarmale ca la bunica
					Mici, delicate şi cu un gust divin, cum doar bunica ştia să le facă!
mai mult...


						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.