Ingrediente
Descriere
Un
Etapele de gătit
pas 1. Intr-un vas batem ouale si zaharul pina devin o spuma de culoare deschisa.
pas 2. Adaugam treprat untul topit si amestecam pentru a se incorpora bine.
pas 3. Adaugam laptele caldut.
pas 4. Adaugam praful de copt cernut impreuna cu faina.
pas 5. Aluatul obtinit se imparte in doua vase.In unul din acestea se adauga praful de cacao.
pas 6. In tava tapetata cu hirtie de copt se pune la mijloc o lingura de aluat cu cacao,apoi deasupra se adauga o lingura de aluat obisnuita si tot asa pina se termina toate compozitiile. Se da in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 minute.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chifle cu scorţişoară

Dacă ar avea şi cremă cred că nu s-ar deosebi de renumitele Cinnabon.
mai mult...Biscuiţi cu gem

Biscuiţi cu un gust şi o aromă deosebită.
mai mult...Biscuiți de ovăz

Probabil nu cunosc persoane care să nu iubească acești biscuiți. La fel ca și turetele dulci, pentru mine acesta e gustul copilări...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.