Clătite "Gingăşie"

Clătite "Gingăşie"

Autor :

Ingrediente

Lapte 430 ml
Făină de grâu 240 g
Ouă 3 buc.
Sare 1/2 lingurițe
Zahăr 3 linguri
Ulei vegetal 2 linguri

Descriere

O reţetă minunată pentru a obţine clătite subţiri.

Etapele de gătit

pas 1. Se încălzeşte uşor laptele. Ouăle se bat cu sare şi zahăr.

step1

pas 2. Se amestecă bine laptele cu amestecul de ouă şi zahăr.

step2

pas 3. Făina se adaugă treptat, amestecând energic.

step3

pas 4. Se adaugă 2 linguri de ulei şi se lasă să se odihnească 5 minute.

step4

pas 5. Înainte de a coace clătitele, tigaia se unge cu ulei.

step5

pas 6. Poftă mare!

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Baniță cu dovleac
Baniță cu dovleac

Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology