Ingrediente
Ouă 153 g
Sare 2 g
Zahăr 11 g
Ulei 54 g
Lapte 555 g
Faina de grau 277 g
Apa minerala 112 g
Descriere
O variantă ucraineană de clătite.
Etapele de gătit
pas 1. Se bat ouăle cu zahărul şi sarea.
pas 2. Se adaugă uleiul, 100 ml lapte şi făina. Se omogenizează.
pas 3. Câte un pic se adaugă restul laptelui, amestecând bine, şi apa minerală(reţeta originală cere Поляна Квасова, dar se poate folosi cea de care dispuneţi). Se coc în tigaia înfierbântată şi unsă cu ulei.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Mic dejun de weekend

E de weekend pentru că în zilele de lucru totul se face în grabă și nu avem timp pentru a pregăti micului dejun. &Icir...
mai mult...Tartine dulci cu struguri si miere

Un aperitiv deosebit de delicios, potrivit și pentru un mic dejun perfect!
mai mult...Clătite gratinate cu ciuperci

O mâncare săţioasă şi delicioasă.
mai mult...
Si nu se coc clatitele?
Adăugat: 15.01.2016 22:20