Ingrediente
Dovleac 2 buc.
Zahăr pudră 2 lingurițe
Descriere
Dovleac copt
Etapele de gătit
pas 1. Se iau doua buc de dovleac, se taie felii, se aranjeaza pe hirtia de copt. Se baga la rola pe 20 min la 180 grade.
pas 2. Cind e gata se scoate se aseaza in farfurie si se presoara cu zahar pudra sau cu scortisoara si miere.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Mere coapte cu brânză

Soțul meu era încântat de aceste mere, deși de la început se uita la ele destul de sceptic, mai exact se uita s...
mai mult...Salată de varză roșie

O salată extrem de sățioasă și ușor de pregătit! Varză roşie este un adevărat medicament, fiind de câteva ori mai bogat...
mai mult...Covrigei cu surpriză

O combinație dintre covrigi și pârjoale
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.