Ingrediente
Aluat foietaj 1 buc.
Gem de căpşune 100-150 g
Ouă 1 buc.
Descriere
Absolut delicioase și rapid de gătit!
Etapele de gătit
pas 1. Se decongelează aluatul și se taie după preferință și mărimea dorită.
pas 2. Adaugăm gem (care vă place).
pas 3. Aranjăm altă fâșie de aluat deasupra, trecută cu o formă specială sau puteți să o crestați cu ajutorul unui cuțit.
pas 4. Se unge cu ou bătut și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc frumos. La cât de repede se pregătesc, la fel de repede și se mănâncă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salam Dulce de Biscuiti
Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
mai mult...Bomboane Raffaello
Top desert pentru gustul desăvârșit al compoziției de nucă de cocos, migdale sau alune! Deși sunt adevărate ''bombe...
mai mult...Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți...
Delicios și și ușor
mai mult...



Nu există comentarii încă. Fii tu primul.