Ingrediente
Aluat foietaj 1 buc.
Gem de căpşune 100-150 g
Ouă 1 buc.
Descriere
Absolut delicioase și rapid de gătit!
Etapele de gătit
pas 1. Se decongelează aluatul și se taie după preferință și mărimea dorită.
pas 2. Adaugăm gem (care vă place).
pas 3. Aranjăm altă fâșie de aluat deasupra, trecută cu o formă specială sau puteți să o crestați cu ajutorul unui cuțit.
pas 4. Se unge cu ou bătut și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc frumos. La cât de repede se pregătesc, la fel de repede și se mănâncă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tort cu ciocolată şi fructe

O minunăţie de tort pentru seara de Revelion.
mai mult...Bomboane Raffaello

Top desert pentru gustul desăvârșit al compoziției de nucă de cocos, migdale sau alune! Deși sunt adevărate ''bombe...
mai mult...Turtă dulce

E un aluat perfect pentru modelarea biscuiţilor împreună cu copiii şi pentru a face surprize dulci celor dragi. Aluatul e de...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.